به عنوان کارگروه دیجیتال مارکتینگ انجمن مراکز تحقیق و توسعه استان خراسان، برای جشنواره تجلیل از پیشگامان تحقیق و توسعه استان خراسان، به همراه آقای اشکان ضیایی (کارگردان وفیلم ساز) از کارخانه آرد قدس رضوی بازدید کردیم.
معرفی کارخانه آرد قدس رضوی
کارخانه آرد قدس رضوی به عنوان قدیمی ترین تولید كننده انواع آرد و اولین كارخانه دارنده مهر استاندارد آرد در استانهای خراسان در سال 1374 با ظرفیت سالیانه 36 هزار تن آغاز به کار کرد. مساحت این مجموعه 26 هکتار است و 5000 متر مربع زیربنا دارد.
ظرفیت تولید شرکت 230 تن در شبانه روز هست و امکان تولید بیش از 60 هزار تن انواع آرد و فرآورده های آردی رو داره.
شرکت آرد قدس 5 تا سیلو داره که ظرفیت ذخیره سازی 30 هزار تن گندم رو دارن.
از محصولات آرد قدس رضوی میشه به این موارد اشاره کرد:
- انواع آرد خبازی، قنادی و ماكارونی
- انواع پودر كیک
- پودر خمیر پیتزا
- آرد بسته بندی
- انواع بهبود دهنده صنعت نان و شیرینی
- پودر دونات نیمه آماده
- پودر نان نیمه آماده
- انواع پودركیک های صنعتی
- پودر بیسکوئیت نیمه آماده
روز بازدید
بعد از هماهنگی با آقای مهندس سعید مطابق (مدیر تحقیق و توسعه آرد قدس رضوی)، در روز 19 بهمن 1401، به همراه آقای ضیایی، که در به تصویر کشیدن هر چه بهتر روز جشنواره نظارت میکنن، به کارخانه آرد قدس رفتیم.
آقای رجبی مقدم (مدیرعامل مجموعه آرد قدس)، آقای محمد حق بین (مدیر تولید آرد قدس)، آقای خبازی (مدیر روابط عمومی آرد قدس) و آقای سعید مطابق از ما میزبانی کردن. در ابتدا، ویدئو های موجود رو به همراه آقای ضیایی بازدید کردیم.
بازدید از خط تولید
بازدید از خط تولید جذاب و سیلوهای با عظمت آرد قدس، تجربه وصف ناپذیری داشت. آقای حق بین تمام مراحل تولید آرد از گندم رو به صورت کامل و عملی به ما توضیح دادن و آقای رجبی مقدم و آقای مطابق هم ما رو در این بازدید همراهی کردن.
تمامی ماشین آلات به صورت اتومات و فقط با نظارت اپراتور انجام میشد و نقطه قابل توجه این بود، شرکتی به این وسعت و با توان تولید 230 تن در شبانه روز، فقط 50 کارمند داشت. با اینکه کارخانه آرد بود ولی انتظار نمیرفت انقدر نظافت دقیق و آراستگی خوبی داشته باشه.
از مواردی که فقط میشد در بازدید از آرد قدس تجربه کرد، رفتن به بالای سیلوهای گندم بود.
از دیگر دستاوردهای این کارخانه، تولید آرد کامل بود که کمتر کسی با این مقوله آشناست ولی برای آشنایی شما باید بگم که از این نوع آرد در تولید نان استفاده میشه که میتونه از بسیاری از بیماری ها جلوگیری کنه.
اگر به تولید انبوه برسه و حمایت های لازم انجام بشه میتونه جایگزین آرد فعلی نانوایی ها بشه و روی سلامت مردم تاثیر مثبتی بزاره.
به نقل از:
دیدگاهتان را بنویسید